Komisioni Online

You are here

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/infcom1/public_html/subdomain/taskforca/includes/file.phar.inc).

APLIKIM ONLINE PËR KOMISIONIN E AKT-KONSTATIMEVE TË TASK-FORCËS SË TRANSPORTIT RRUGOR

Në zbatim të VKM 465, datë 26.07.2018 ”Për Krijimin e Task-Forcës për përmirësimin e nivelit të kontrollit të mjeteve motorike e rimorkiove të tyre” dhe Ligjit 8378, datë 22.07.1998 të Kodit Rrugor të Republikës së Shqipërisë; Ligjit 8308, datë 18.03.1998 ”Për Transportet Rrugore” dhe Ligjit 9573, datë 03.07.2006 ”.

Kujdes!
Ju mbani përgjegjësi ligjore në lidhje me vërtetësinë e dokumentacionit që dërgoni. 
Komisioni, kryesisht në raste kur dokumenti është i dyshimtë, mund të kërkojë konfirmimin e vlefshmërisë së dokumentit nga institucioni që e ka lëshuar atë.

 

Dokumentat e munguara gjatë konstatimit (nëse ka)
Files must be less than 5 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.

Kujdes!

  • Pas dërgimit të aplikimit dhe respektimit të afateve për trajtimin e rastit në komision, qëndroni në pritje të vendimit të komisionit me përllogaritjen e detyrimit për shkeljen e konstatuar.
  • Rasti juaj do të trajtohet pas kalimit të afatit 5 ditor nga Akt-Konstatimi duke respektuar të drejtën tuaj për ankimim brenda 5 ditëve. Afati maksimal për marrjen e vendimit nga Komisioni është 30 ditë.
  • Komisioni mblidhet çdo të Enjte, në orën 10:00 në adresën: Rruga: Vorë - Fushë Krujë, km 5, Fushë Prezë.
  • Komisioni del me vendimet e rasteve të trajtuara çdo të Premte.
  • Për çdo problem apo paqartësi dërgoni email në adresën: taskforca.dpshtrr@dpshtrr.gov.al.